"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Περίπου 240.000 συμμετείχαν στις εκλογές του ΠAΣOΚ


Σε περίπου 240.000 ανθρώπους αναμένεται να ανέλθει τελικά η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, η οποία διέκοψε τις εργασίες της για απόψε και αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε για απόψε ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ Γιώργος Ανωμερίτης, στο 75,91% των εκλογικών κέντρων που καταμετρήθηκαν, ψήφισαν 180.714, εκ των οποίων οι 175.887 ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο (ποσοστό 97,33%).

Ακόμη καταμετρήθηκαν 3.653

πηγη

5 thoughts on “Περίπου 240.000 συμμετείχαν στις εκλογές του ΠAΣOΚ

  1. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΗΡΕ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ, ΣΥΜΠΤΩΣΗ….. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

  2. 1) ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ.ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ 240.000 ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ.
    2) ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝ.

  3. ΣΑΣ EXEI KAΘOΛOY ΠΕPAΣEI AΠO TON NOY OTI ΠOΛΛOI ΠOY ΣYMMETΕΙXAN ΣTHN EN ΛΟΓΩ ΠΑΣΟKIKH ΨΗΦΟΦΟPIA MΠOPEI KAI NA ΨΗΦΙΣAN ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣOTEPEΣ ΤΗΣ NOMIMOY MIA,ΦOPEΣ…MHN ΞΕXNAME KAI TOYΣ ΠΙΘANOYΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΛΑΘPOMETANAΣTEΣ!

  4. @4 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ «ΜΠΑΖΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

Σχολιάστε