"Greek National Pride" blog / ΡΩΣΙΑ / USA

«ΜAT του Πούτιν «…Πρότεινε κοινές Αεροπορικές Επιδρομές ΗΠΑ & Ρωσίας!


Σκακι--obama-putin

Με μια  κίνηση ΜΑΤ του Πούτιν ,αλλάζουν τα δεδομένα στο Έδαφος της Συρίας …Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας πρότεινε κοινές Αεροπορικές Επιδρομές κατά του ISIS απο  Ρωσικά και Αμερικάνικα μαχητικά …Έκπληξη στο USA!

Η κίνηση αυτή βάζει στη γωνία την Τουρκία και δείχνει και στους Ευρωπαίους οτι αν θέλουν να τελειώσουν το θέμα της Συρίας και το Προσφυγικό η Ρωσία είναι εδώ να συμβάλει !

POYTIN

Η Ρωσία πρότεινε στην Ουάσινγκτον και στον υπό αμερικανική διοίκηση συνασπισμό να ξεκινήσουν από τις 25 Μαΐου κοινές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, με στόχο το Μέτωπο Αλ Νόσρα και όσους αντάρτες δεν σέβονται την εκεχειρία, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

48120643.cached

Μάλιστα, ο Σεργκέι Σόιγκου είπε ότι η Μόσχα πρότεινε οι επιδρομές να θέτουν στο στόχαστρο τις οχηματοπομπές που μεταφέρουν όπλα, ανάμεσά τους και όσες εισέρχονται σε συριακό έδαφος από την Τουρκία.

Ο ίδιος είπε ότι η πρόταση αυτή έχει συζητηθεί με την Sυριακή κυβέρνηση, καθώς και με Αμερικανούς αξιωματικούς στο Αμάν.

putin-653362

Ο Ρώσος υπουργός είπε ότι η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να πλήττει μονομερώς τους αντάρτες που δεν σέβονται την εκεχειρία.

πηγη

Σχολιάστε